BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 17 May 2011

hey sista! u r beautiful

oh ya..ini my sista.. bukan saya
                                                                         assalamualaikkum


Cuti-cuti camne ase bowring lak.Bowring 2 la buat aku nk menaipnye.Xde cite best pun.Just nak cite sal akak aku seko sorang nie.Aku ngan die beza 1 taun je.So kitorang memang rapat la .Rapat sgt sampai ari2 gadoh men tarik rambut.Dialah juara tarik rambut aku nie.Part aku paling suke bile nak suh die blanje la.Mase kecik2 dlu dia memang kupit(kedekut) tp bile da besa nie die makin baik la.Duwet die abes jasa blanje adek2 yg sentiase kelaparan la.

Tapi an, akak aku nie x pernah ase canteq.Huis pelik betol la.Die suka tanya aku 'Eh aku lawa ke x ni?" mesti la aku jawab 'Kau memang x lawalah" hahahah.. ehy x kan la aku nak puji die kot.Ari2 tengok muke die sampai aku muak dah.Kalo aku cakap gi2 die wat  muke camni -->   : (   den die g tanye mak aku lak .Jawapan mak aku ag ganas "kalau nak lawan ma memang x boleh la, kecantikan ma tiada bandingan,dalam family nie ma paling canteq" amek kau nak.

Sista! u r beautiful okey.X paya la nak rendah diri .Aku x nak la puji kau ari2.Nant kau koya (perasan) x abes2.Semua manusia dah canteq Allah ciptakan.X payah nak ubah2 or x yah tunggu org puji  kau 2 canteq dlu baru kau ase canteq.Cukup lah kalo Bf kau kate kau canteq.Nant ari-ari kau suh die puji kau.Okey sista.

Tiap kali nk pegi dating mesti kebas baju aku.Tetibe "ehy tulun mekapkan aku ehy,aku x reti." pastu ehy ag "ehy baju mane nak pakai nie" pas2 ehy ag "ehy da okey ke aku nie" las skali 'ehy lawa x nie" .Seperti biase lah jawapan dari aku adalah TIDAK CANTEQ.hahahahhaha..nak gelak gak aku sebab die caye cakap aku

.



sista tudung kaler purple



p/s: kalo sista bace nie jangan nanges tau.Nie luahan adek untuk akaknya.Luf u sista!

14 comments:

yuyu said...

tp kalu mok mu keck depe2 gnas lg kea..2 translate nk suh v ore pehe jh 2..aku dpt bygkan..hahahaha

Qila iLa said...

hahaha..yup2..ciap mu n aku ag

syaz said...

adik & kakak sama cantik

amy said...

ciptaanNya sempurna

nor said...

kakak ke adik tu ? kikiki

lynda said...

cantik lah kamu berdua

nik said...

memang sama muka korang

Qila iLa said...

lynda: awak ag canteq

nik :same ke??x nmpak pun..hahahha

Qila iLa said...

syaz:memang x same..

amy: amin

nor: 2 2 boleh

rini said...

jeles! i x de kakak

Qila iLa said...

watpe nk jeleznye..i ari2 gado tau

rini said...

gadoh la best.Leh i main tarik rmbt .heheheh

Qila iLa said...

adoii yunk...sakit wo0oo

rini said...

sakit tu nikmat :P

Post a Comment